Movado

Izgubila sem svojo dragoceno Movado uro

Do danes si nisem več privoščila drage ure in še danes sem jezna, ker sem izgubila Movado uro, ki mi jo je kupil moj fant. Takrat sva oba z fantom zaključevala študij in sva oba delala preko študenta. Sama sem večkrat rekla, da si želim ene moderne, posebne ure, najmanj pa sem si mislila, da mi bo fant to željo uresničil. 

En dan me je peljal v trgovino, kjer so imeli prekrasne ure in mi rekel, da naj ne gledam cene in naj si izberem uro, ki mi je najlepša. Ker sem vedno živela skromno in sem prvič to doživela, da mi je hotel nekdo kupiti tako drago stvar, sem bila prav šokirana. Fant je vztrajal in rekel, če si ne bom sama izbrala, pa mi jo bo kupil sam, ampak bom riskirala, da mi mogoče ne bo lepa. Tako sem si tisti dan izbrala Movado uro. Ne morem vam povedati, kako zelo sem bila ponosna na njo in kako sem bila fantu hvaležna. Potem pa se je zgodilo to, da sem jo izgubila. Takrat sva se ravno selila, prodajala sva avto in ura Movado je kar izginila, enostavno je nisem nikoli več našla. Prav hudi mi je bilo, ker to ni bila navadna ura, bila je posebna ura, ki je bila vredna veliko več, saj mi jo je kupil fant v času študija in Movado ure so znane, da so prestižne in drage. 

Še danes ne morem pozabiti Movado ure in večkrat premišljujem, kam bi jo lahko dala, kam sem jo založila, ali se mogoče kje vseeno skriva. Nikakor mi ni jasno, kje sem jo izgubila. Sedaj sem začela razmišljati, da bi si sama spet kupila lepo in drago uro, ne vem še, če bi to bila ravno Movado ura, vsekakor pa bom šla v isto trgovino, kot mi je uro Movado kupil fant, ker imajo res lepo izbiro.