Izola restavracije

Na večerjo v Izola restavracije pozimi

Ali so se vse Izola restavracije obdržale v zadnjih dveh letih? Mislim, da se, ampak res se ne spomnim katere Izola restavracije se se zaprla, če so se. Če bi bila na obali, bi skoraj zagotovo vedela, ampak ker nisem, tega podatka žal nimam. 

Na večerjo v Izola restavracije pozimi

Sploh se ne spomnim niti ali so imela lansko zimo tudi takšno karanteno kakor predlani. Ampak mislim, da je bila. Toliko neprestanih sprememb, kot je bilo v zadnjih dveh letih, je skoraj nemogoče vse slediti. Vem samo to, da sem se iz tedna v tedna ali iz dneva v dan prilagajala, ker druge izbite nisem imela. Nekaj časa sem imela malce boljši občutek za celotno sliko, potem sem pa ugotovila, da je to preveliko breme za moje možgane in sem vse skupaj izklopila. Ko sem kaj potrebovala sem se o tem pozanimala in to je bilo to. Mislim pa, da sem vseeno naročala dostavo hrane, ker Izola restavracije niso bile odprte. Oziroma nobena restavracija ni bila normalno odprta. 

V vsakem primeru sem običajno v studiu, ko sem na obali in ne vem veliko, kaj se dogaja okoli studia. Na poti do tja pa tudi večinoma spim in niti ne sledim veliko stvarem. No, vsaj do sedaj nisem, ker je bilo prevel informacij. 

Morda bi pa lahko letos odšla na kakšno večerjo v Izola restavracije, le bo odprto. Bilo bi zanimivo pozimi biti na večerji ob morju. Tega res že zelo dolgo nisem naredila. Res, da je obisk morja v prostem času večkrat na sporedu poleti, ampak po svoje je tudi zima zelo zanimiva. Vsaj mraz ni tako kot na Gorenjskem. Morda bi bilo tudi samo sprehajanje ob morju bolj prijazno kakor pa, karkoli na Gorenjskem. Sama sem res tako zmrznjena vedno, da mi bolj odgovarja toplejša klima. Za razmisliti je, ampak šele, takrat ko bo zagotovo, da bodo Izola restavracije, odprte celo zimo.