Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Inovacija CO PoliMaT je osvojila naziv Tehnovacija 2012

06.04.2012

V okviru največje in vodilne slovenske konference o podjetništvu, konference PODIM, je 5.4. 2012 potekal finalni izbor Tehnovacije 2012, najboljše inovacije s področja zelenih tehnologij, kjer je prvo nagrado prejela inovacija CO PoliMaT "Ekološko prijaznejša membranska gnojila". Avtorji inovacije so raziskovalci CO PoliMaT, dr. Dejan Štefanec, mag. Aljoša Vrhunec in dr. Andrej Kržan.

Inovacija CO PoliMaT "Ekološko prijaznejša gnojila" se je med 45 prijavljenimi inovacijami na izboru najprej uvrstila med 5 najboljših. Top 5 ekip se je nato predstavilo v 7 minutnih "pitch-ih" za investitorje. Ekološko prijaznejša gnojila je nadvse uspešno predstavil mag. Aljoša Vrhunec, inovacija pa je postala Tehnovacija leta 2012!

V spin off podjetju MikroCaps ekipa že načrtuje in udejanja svojo podjetniško idejo na trgu. Na izboru so prejeli mednarodni inovacijski voucher v vrednosti 5000 EUR za svetovalne storitve v partnerskih državah. 

Celotni ekipi iskrene čestitke! Veselimo se z vami in veselimo se vaših nadaljnjih uspehov!Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih