Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

CO PoliMaT gostitelj posveta Tehnološke agencije Slovenije - TIA na temo naprednih materialov in nanotehnologije v okviru Horizonta 2020

21.03.2012

20.3.2012 je CO PoliMaT v Tehnološkem parku gostil posvet predstavnikov raziskovalno razvojnih inštitucij in industrije s področja naprednih materialov in nanotehnologije na temo Horizonta 2020.

Udeleženci posveta o Horizontu 2020 so predvsem izpostavili pomen in vlogo podporne nacionalne politike in ukrepov, podelili izkušnje s preteklimi razpisi in svoja videnja pozicije slovenske znanosti in industrije v novem programu. Medtem ko deležniki prepoznajo svoje mesto v predlaganih znanstvenih temah, ostaja veliko odprtih vprašanj glede ukrepov, ki bi pomagali premostiti razkorak med znanostjo in industrijo, t.i. "dolino smrti". 

CO PoliMaT je bil tokrat v vlogi sogovornika in gostitelja posveta, ki je potekal v organizaciji Tehnološke agencije Slovenije - TIA, ki bo s podobnimi posveti v prihodnjih mesecih še nadaljevala.


Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih