Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

8.11. 2013 OB 13.00 URI - CO PoliMaT VABI INDUSTRIJSKE PARTNERJE

24.10.2013

Center odličnosti PoliMaT  je stopil v novo razvojno fazo, kjer vam z vrhunskim znanjem, opremo in globalno mrežo nudi nove priložnosti in sodelovanje. 

CO PoliMaT industrijski partnerjem nudi: dostop do vrhunske opreme za razvoj inovativnih produktov, storitve na področju karakterizacije in sinteze polimerov ter optimizacijo procesov, uvajanje novih materialov v obstoječe in nove produkte ter industrializacijo, sodelovanje v skupnih razvojnih projektih in podporo pri prehodu v bio-industrijo, vstop v Global Biopolymer Network za razvoj novih trgov.

Da te priložnosti spoznate od blizu, vas vabimo na dogodek 8. 11. 2013 v Tehnološki park 19 - stavba B v Ljubljani, ki se prične ob 13.00 uri.  Dogodek je namenjen predstavitvi konkretnih projektov z industrijskimi partnerji in krepitvi našega sodelovanja.

Konkretne projekte in dobre prakse s CO PoliMaT vam bodo predstavili naši ustanovitelji in partnerji, med njimi Akripol, Kolektor, Mitol, Helios in Tosama ter majhni, prodorni podjetji Educell in MikroCaps. Temu bo sledila predstavitev aktualnega Obzorja (Horizonta) 2020 in naših načrtov v povezavi s tem. Pri tem nas bo z najbolj aktualnimi informacijami podprl Sergej Možina, svetovalec za raziskave pri Stalnem predstavništvu RS pri Evropski Uniji.


Lepo vabljeni! 

CO PoliMaT, mag. Mateja Dermastia, direktorica


Svojo udeležbo potrdite na elektronski naslov: maja.kolar@polimat.si

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih