Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Pametna specializacija in izzivi Slovenije 2014-2020 - Izkušnje in prispevek Centrov odličnosti in Kompetenčnih centrov.

15.10.2013

Center odličnosti PoliMaT se je predstavil na okrogli mizi v okviru dogodka, ki ga je organiziralo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport RS.

Danes je na Gospodarski zbornici Slovenije potekal dogodek, kjer se je v okviru okrogle mize predstavil tudi Center odličnosti PoliMaT. Dr Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport RS, je v svojem nagovoru povedal, da so centri odličnosti v praksi resnično povezali razpršene kapacitete v industriji in raziskovalnih ustanovah. Poudaril je, da bodo najbolj odlične ideje podprli tudi v bodoče, saj je praksa delovanja centrov odličnosti pokazala, da so tehnološka podjetja ustvarila veliko dodano vrednost na netehnoloških inovacijah.

Mag. Mateja Dermastia je povabljenim predstavnikom industrije, znanosti in financerjev predstavila delovanje centra odličnosti in vizijo delovanja v bodoče. V popoldanski okrogli mizi je sodeloval tudi g. Marjan Mateta, direktor podjetja Mitol, ki je tudi eden izmed ustanoviteljev CO PoliMaT. V diskusiji je poudaril, da sodelovanje v Centru odličnosti PoliMaT za Mitolov sicer zelo močen razvojni oddelek  predstavlja izjemno sinergijo kapacitet, identifikacijo novih priložnosti in spodbudo za vstop v nove razvojne projekte. Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih