Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Obisk bydgoskega industrijskega grozda iz Poljske

13.09.2013

12.9.2013 je poljska delegacija bydgoskega industrijskega grozda, ki so jo sestavljali g. Piotr Wojciechowski, direktor grozda, dr. Dariusz Sykutera, podpredsednik grozda ter g. Pavel Kranc, vodja projektov, obiskala CO PoliMaT. 

Delegacijo je vodila ga. Bogumila Plachtej, svetovalka na Veleposlaništvu Republike Poljske v Sloveniji. Delegaciji se je pridružil predstavnik ustanoviteljev CO PoliMaT, g. Janez Navodnik.

Mag. Mateja Dermastia, direktorica CO PoliMaT, je v uvodu predstavila center odličnosti, rezultate dela in načrtovan razvoj ter izrazila odprtost za razvojno raziskovalno sodelovanje. V diskusiji, ki je sledila prezentaciji,  je dr. Gerd Meier zu Koecker,  VDI/VDE/IT, izpostavil aktualne pozitivne rezultate benchmark študije, ki management CO PoliMaT primerja s 60 centri odličnosti v EU. Po diskusiji si je delegacija pod vodstvom dr. Majde Žigon, predsednice Strokovnega sveta CO PoliMaT, ogledala laboratorij CO PoliMaT v Tehnološkem parku Ljubljana. 

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih