Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

CO PoliMaT na Konferenci o naprednih materialih s tehnologijami prihodnosti

02.09.2011

Center odličnosti PoliMaT se bo v četrtek, 8. septembra 2011, predstavil na Konferenci o naprednih materialih s tehnologijami prihodnosti, ki bo potekala na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani.

Dvodnevna konferenca (7. in 8. september 2011) je organizirana kot niz predavanj uglednih raziskovalcev iz akademskih inštitucij in industrije. Cilj konference je pregledna predstavitev naprednih materialov na posameznih tehničnih področjih: v tehniki, predvsem elektrotehniki, elektroniki in mikroelektroniki; polimerni in elastomerni materiali; materiali v gradbeništvu, materiali za tekstilije, kovinski materiali in nanomateriali. V program konference so tokrat vključeni tudi izsledki raziskav, ki potekajo na področju materialov v centrih odličnosti in razvojnih centrih slovenskega gospodarstva. 

CO PoliMaT je organizator ene izmed sekcij. Ta bo potekala v četrtek, 8. septembra 2011, od 11.00 ure naprej. V okviru te sekcije bodo po uvodniku dr. Tanje Rajkovič, vodje razvojnega sektorja CO PoliMaT, predavali dr. Bogdan Znoj in mag. Branka Mušič, dr. Ita Junkar in dr. Miran Mozetič, dr. Peter Krajnc in Maja Sušec ter Janez Navodnik. Program konference z več informacijami si lahko preberete tukaj.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih