Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

2. Mednarodna konferenca o ekonomski diplomaciji in internacionalizaciji

20.06.2013

Direktorica CO PoliMaT, mag. Mateja Dermastia, je bila gostja  panela v okviru 2. Mednarodne konference o ekonomski diplomaciji in internacionalizaciji in je predstavila CO PoliMaT kot primer dobre prakse.

Konferenca je potekala  17. in 18. 6. 2103 na Gospodarski zbornici v Ljubljani (www.gzs.si),  ki je bila poleg International Center for Promotion of Enterprises - IECP, Ministrstva za zunanje zadeve RS in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS tudi soorganizator konference.

Mag. Dermastia je  sodelovala s predstavitvijo CO PoliMaT in pozicioniranja globalne biopolimerne mreže z orodji znanstvene diplomacije (Science Technology Diplomacy). Globalna biopolimerna mreža CO PoliMaT podpira odpiranje novih trgov za visoko tehnološke izdelke industrijskih partnerjev Co PoliMaT, podpira tehnološka start up podjetja in maksimiziranje prenosa idej v gospodarsko izkoriščanje.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih