Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

CO PoliMaT predstavil Globalno biopolimerno mrežo v Washingtonu

27.04.2013

24. aprila 2013 je Veleposlaništvo Republike Slovenije v ZDA v sodelovanju z Veleposlaništvom Kenije v ZDA  gostilo delovno srečanje, ki so se ga udeležili predstavniki  CO PoliMaT in partnerji iz Globalne biopolimerne mreže.

Veleposlanik RS v ZDA, g. Roman Kirn je v uvodu izrazil podporo prizadevanjem  CO PoliMaT  pri mednarodnih aktivnostih in povezovanju. Poudaril je, da CO PoliMaT  s svojimi aktivnostmi na ameriškem trgu predstavlja primer dobre prakse in ga postavil za vzgled podjetjem na področju tehnološkega transferja in inovacij.  Aktivnosti CO PoliMaT je v nadaljevanju predstavila direktorica, mag. Mateja Dermastia, v diskusiji pa so sodelovali še prof. dr. Calestous Juma, Harvard Kennedy School, dr. Frank L. Douglas, Austen BioInnovation Institute in Akron (ABIA) in  dr. Gerd Meier zu Köcker, VDI/VDE-IT, Nemčija.  Prof. dr. Calestous Juma je v diskusiji poudaril, da nove tehnologije predstavljajo veliko priložnost in platformo  za povezovanje držav, saj prenos znanja novim generacijam omogoča ustvarjanje trajnostnih izdelkov, spodbuja inovativnost in vzpostavljanje novih globalnih mrež znanja.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih