Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Kontrolni sestanek 1. Biopolimerne delavnice

03.04.2013

2.4.2013 so se mentorji iz Jomo Kenyatta University of Agricultureand Technology (JKUAT, Kenija), Polymer Competence Center Leoben Austria (PCCL, Avstrija) ter Mikrocaps d.o.o., Educell d.o.o. in Centra odličnosti PoliMaT (vsi Slovenija) sestali na Bledu, ob boku konferenci ASPM 2013. Razprava je tekla o napredku pri pripravi pobud za projekte, ki so bile oblikovane v okviru 1.Biopolimerne delavnice januarja 2013 v Keniji.

Partnerji so predstavili pet pobud za projekte – na področjih biopolimerov v kmetijstvu (enkapsulacija gnojil in pesticidov), biopolimerov v medicini (medicinski pripomočki in učinkovine) ter biopolimeri za okolje (čista voda, upravljanje z odpadki), sledila pa je razprava o možnostih financiranja s strani multilateralnih agencij in fundacij ter o vključitvi deležnikov. Glede na predvidene tehnične rešitve je v pripravi program usposabljanja članov projektnih timov – v tesnem sodelovanju z Globalno biopolimerno mrežo.


Več o 1. Biopolimerni delavnici.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih