Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Objavljen program Avstrijsko-slovenske polimerne konference (ASPM) 2013

21.03.2013

Konferenca ASPM 2013 bo potekala med 3. in 5. aprilom 2013 na Bledu.

Znanstveni program konference bo gostil 4 plenarne in 16 sekcijskih predavateljev ter 75 predavateljev in 110 udeležencev s posterji iz 38 držav, ki bodo predstavili svoje najnovejše raziskovalne dosežke na enajstih področjih polimerne znanosti in polimernega inženirstva. Za prijetno vzdušje na konferenci bo poskrbel pester družabni program z gala večerjo.  

Plenarni predavatelji na ASPM 2013 bodo svetovno priznani znanstveniki: Ann-Christine Albertsson (Royal Institute of Technology, Švedska), Nikos Hadjichristidis (King Abdullah University of Science and Technology, Savdska Arabija), Alamgir Karim (College of Polymer Science and Polymer Engineering at The University of Akron, ZDA), in Gerhard Wegner (Max Planck Institute for Polymer Research, Nemčija). Sekcijski predavatelji so: Matthew L. Becker, Michael R. Buchmeiser, Andrzej Dworak, Todd Emrick, Lucia Gardossi, Dieter P. Gruber, Sabine Hild, Igor Lacik, Robert Liska, Matej Praprotnik, Coleen Pugh, Volker Ribitsch, Mark D. Soucek, Gregor Trimmel in Ema Žagar.  

Konferenca ASPM 2013 bo ponudila slovenskim in tujim znanstvenikom ter predstavnikom industrije priložnost za izmenjavo znanja in spoznavanje aktualnih trendov in raziskovalnih dosežkov v polimerni znanosti in inženirstvu. Obenem pa bo poskrbela tudi za mreženje in povezovanje med raziskovalci in industrijo.  

3- in 1-dnevna prijava na konferenco je še vedno mogoča preko spleta ali na sami konferenci. Več informacij o udeležbi je na voljo tukaj.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih