Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Raziskovalci CO PoliMaT prispeli v Akron, Ohio

25.10.2012

Ta teden je v mesto Akron, Ohio, imenovano tudi “svetovna prestolnica polimerov/gumarstva” in “mesto izumov”, prispela skupina raziskovalcev CO PoliMaT.

Raziskovalci bodo v PoliMaTovi US pisarni v Akron Global Business Accelerator preživeli naslednjih nekaj tednov in sodelovali v vrsti aktivnosti.   

Udeleževali se bodo predavanj, delavnic in sestankov s predstavniki uglednih raziskovalnih in/ali poslovnih organizacij, kot na primer University of Akron s pripadajočimi National Polymer Innovation Center, Akron Functional Materials Center in Akron Global Polymer Academy, Small Business Development Center (SBDC), Northeast Ohio Medical University (NEOMED), Akron General, Austen BioInnovation Institute in Akron, Global Cardiovascular Innovation Center (GCIC), institucije Summa Health System, American Chemical Society..., hkrati pa bodo pripravljali skupne raziskovalne projekte in delali na razvoju start-upov. 


dr. Zorica Crnjak Orel, Mateja Dermastia, Mojca Šimnic Šolinc


Timsko delo

Sestanek z dr. Davidom Kayem, ortopedskim kirurgom in podjetnikom


Dr. Zorica Crnjak Orel in prof. dr. Majda Žigon pred US pisarno CO PoliMaT v AGBA

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih