Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

CO PoliMaT in Polymer Competenz Center Leoben podpisala pogodbo o sodelovanju

10.09.2012

Pogodba o sodelovanju temelji na skupnem interesu obeh partnerjev, ki si bosta v prihodnosti prizadevala realizirati skupno razvojno raziskovalno delo, projekte ter izmenjavo znanja med obema institucijama. Prvi skupni projekt je mednarodna konferenca ASPM 2103, ki bo od 3. do 5. 4. 2013 na Bledu. V pripravi pa je tudi skupen izobraževalni projekt, v katerega sta oba partnerja vključila tudi ugledne znanstvene institucije iz ZDA ter Kenije. 

Slavnostnega dogodka ob podpisu pogodbe v Polymer Competenz Center Leoben (PCCL), so se udeležili:  Wolfgang Kern - PCCL, Martin Payer - PCCL,  Breda Korošec - gospodarska atašejka na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Avstriji, Avgust Jost - predsednik Avstrijsko slovenske gospodarske zbornice, Wilfried Eichlseder - rektor Univerze v Leobnu, Harald Tischhardt - član mestnega sveta mesta Leoben, s strani CO PoliMaT pa direktorica Mateja Dermastia, predsednica Strokovnega sveta prof. dr. Majda Žigon, Alexis Zrimec in Silvo Bolka. 

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih