Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

Srečanje s TIA, TP Ljubljana ter sprejem pri županu Ljubljane in ameriškem veleposlaniku

19.09.2012

Delegacija mesta Akron se je dopoldne seznanila z delom Tehnološke agencije Slovenije. Dr. Anthony Margida (Akron Global Business Accelerator) in mag. Iztok Lesjak (Tehnološki park Ljubljana) sta vodila delovni sestanek, kjer so identificirali možnosti in priložnosti za sodelovanje med obema tehnološkima parkoma. Sledilo je srečanje z županom mesta Ljubljane, Zoranom Jankovićem, in podpis Spominske knjige mesta Ljubljana s strani župana mesta Akron, g. Donalda  L. Plusquellic-a.

Popoldne sta dr. Silva Roncelli Vaupot in dr. Alexis Zrimec  delagaciji predstavila projekt PoliMaT Academy.

Sledil je večerni sprejem pod pokroviteljstvom AmCham Slovenia, ki ga je za delegacijo mesta Akron, CO PoliMaT in njegove ustanovitelje, industrijske partnerje ter predstavnike ameriških podjetij pripravil ameriški veleposlanik v Sloveniji, Joseph A. Mussomeli.

 

Fotogaleriji obiska pri ljubljanskem županu, Zoranu Jankoviću, in sprejema pri ameriškem ambasadorju, Josephu A. Mussomeliju, si oglejte tukaj in tukaj.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih