Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

CO PoliMaT izbira nominirance za nagrado Queen Elizabeth Prize for Engineering

09.08.2012

Queen Elizabeth Prize for Engineering je nova mednarodna nagrada, ki daje priznanje izjemnim znanstvenim dosežkom na področju inženirstva / tehniških ved, ki prispevajo k napredku človeštva. 

Nagrado v vrednosti 1 mio £ je zaradi plemenitega poslanstva in pomembnega prispevka k iskanju rešitev za aktualne izzive naše družbe, podprla britanska kraljica Elizabeta II, ki jo bo spomladi 2013 tudi podelila.   

CO PoliMaT je imel izjemno priložnost, da sta nam nagrado Queen Elizabeth Prize for Engineering osebno predstavila veleposlanik Velike Britanje v Sloveniji, g. Andrew Page, in prof. dr. Calestous Juma s Harvard Kennedy School, ki je član žirije te prestižne nagrade.   

Verjamemo, da so med raziskovalci CO PoliMaT tudi uveljavljeni in priznani znanstveniki z ekipami, ki lahko kompetentno sežejo po najvišjih nagradah na področju kemijskega inženirstva, zato bo Strokovni svet CO PoliMaT izmed njih izbral nominirance.   

Več o nagradi najdete tukaj.


Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih