Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Podmenijska navigacija
Inner Photo

PoliMat: Novice
Enter Title

Novice

Novice

2. Strateških dnevov CO PoliMaT se je udeležil predsednik Republike Slovenije, dr. Danilo Türk

31.05.2012

Dr. Türk je najprej obiskal laboratorij CO PoliMaT, potem pa nagovoril zaposlene in ustanovitelje CO PoliMaT.

V pozdravnem nagovoru je čestital CO PoliMaT za izjemne dosežke, ki smo jih dosegli hitreje, kot smo načrtovali, in izpostavil, da prihodnost ne pripada največjim, ampak najhitrejšim. Meni, da je novica, da PoliMaT sodi med hitre in vrhunsko kakovostne, dobra novica za celotno Slovenijo.   

"Če nam bo uspelo vzpostaviti drugačno razumevanje o hitrosti, s katero moramo napredovati, o pomenu visoko produktivne, napredne, znanstveno podprte industrije in nadgradnje naše industrijske tradicije ter če se nam bo uspelo vključiti v globalna prizadevanja dovolj dobro, potem bomo razvojno ustrezno napredovali," je poudaril dr. Türk in nam zaželel še veliko uspeha v prihodnje.   

Po nagovoru si je ogledal razstavljene raziskovalno-razvojne dosežke raziskovalcev CO PoliMaT v obliki prototipov in znanstvenih posterjev  s področja razvoja in aplikacij nanokompozitov, kopolimerov, biokompatibilnih polimerov, tehnologij za obdelavo in funkcionalizacijo površin ter analiznih tehnik pri sintezi polimerov in se o njihovi vsebini pogovoril z avtorji.   

Predsedniku dr. Türku se najlepše zahvaljujemo za obisk.


Več o obisku predsednika Republike Slovenije si lahko preberete tukaj: 1, 2 in 3.


Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih