Koporativna navigacija
Jeziki
 Izberite jezik: RSS
Prijava uporabnika
Prijava uporabnika


Pozabljeno geslo?
Inner Photo

PoliMat: CO PoliMaT | Poslanstvo, vizija
Vsebina

Poslanstvo CO PoliMaT

Poslanstvo CO PoliMaT je prispevati k večji prepoznavnosti Slovenije v vrhunski polimerni znanosti na tistih aplikativnih področjih, ki prispevajo k trajnostnemu razvoju, so zanimivi za slovensko industrijo ter dvigujejo konkurenčnost slovenskih malih, srednjih, in velikih podjetij v mednarodnem merilu.

CO PoliMaT s svojim delovanjem načrtuje ustvarjanje pogojev za ustanavljanje visoko tehnoloških in spin-off podjetij,  novih delovnih mest ter pogojev za trajno ekonomsko rast.

Vrednote CO PoliMaT temeljijo na odličnosti  transformacije znanja v izdelke in storitve v visokotehnoloških tržnih nišah, ob spoštovanju etičnih načel, odprtosti k novemu in inovativnemu, ter povezovanju, transparentnosti in družbeni odgovornosti.

Vizija CO PoliMaT

Vizija CO PoliMaT je postati mednarodno prepoznan inštitut s fleksibilno zasnovo in mednarodno sprejetimi standardi znanstvene odličnosti ter sinergijskim vodenjem znanstveno-raziskovalnega dela v povezavi z odličnostjo v industrijskem razvoju.

Zadnje novice
22.01.2014Delo CE PoliMaT izredno pozitivno ocenjeno na okrogli mizi v Evropskem parlamentu
17. decembra 2013 je CO PoliMaT v Bruslju predstavil rezultate delovanja in razvojne usmeritve centra na okrogli mizi z naslovom “Vloga E......več

Noga
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih